Els alumnes catalans


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 27/abr/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A vegades penso que alguns ministres i governants espanyols, especialment el ministre Wert, pensen que els alumnes catalans són rars, éssers d'un altre món. amb banyes o antenes, de color verd i una forma indefinida, una mena d'híbrids que funcionen amb energia solar i pa amb tomàquet.

En lloc de gastar -i malbaratar- tants recursos, esforços i diners dels contribuents a fer lleis contra l'ús del català com a llengua vehicular, es podrien fixar en altres coses. En comptes de fer canviar de llengua els professors només que ho demani una sola persona, ¿per què no es dediquen a combatre el fracàs escolar, l'absentisme, la manca d'educació i la poca disciplina a les aules?

De passada, que treballin els valors, començant per l'esforç, el treball, la cooperació, la humilitat, la sinceritat i la il·lusió. O tal vegada ja els va bé fabricar mandrosos.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.