Pebrots i tomàquets


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 27/oct/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les famílies d'economia mitjana equilibren la dieta seleccionant els aliments. En canvi, els que no tenen recursos subsisteixen com poden.

Al mateix ritme que s'ha anat incrementant el nombre de persones necessitades, també s'han activat les iniciatives solidàries. Ja fa molts anys que es fan recaptes d'aliments per a les famílies pobres. Per orientar els donants, les llistes solen demanar: pasta, arròs, oli, sucre, llet, galetes, llegums, productes envasats, és a dir, aliments que es distribueixen amb garantia sanitària perquè no es manipulen. Aviat Caritas va complementar aquests productes amb ous i pollastres. I ara amb la cambra frigorífica i els congeladors, ha ampliat la gamma d'aliments frescos i fins i tot reparteix el pa que generosament arriba a Caritas gairebé cada dia. Avui que tants aliments vénen de fora i sembla que siguem incapaços de plantar un enciam, gràcies a la iniciativa d'uns bons ciutadans, el suport de l'EMD de Valldoreix i de la Caixa, s'ha començat a conrear d'un magnífic hort que estava inactiu. I l'hort ja ha assortit 'el recer' de bona verdura fresca que equilibra els altres aliments. Que Déu beneeixi els promotors de les iniciatives que anivellen i obren futur.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.