Homo Neandertal


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 1/gen/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Déu n'hi do com ha acabat l'any. Ens han engaltat una reforma (projecte) de l'avortament que, de fet, prohibeix el dret a l'avortament a les dones i situa la llei com una de les més regressives d'Europa. Estan sortint unes petites dissensions a Can Pepé, per exemple el president d'Extremadura, alcaldes de Valladolid i Zamora, i la delegada del dovern a la comunitat de Madrid.

A Sant Cugat, les dissensions populars (via xarxes socials) esdevenen de signe contrari, i es demana la supressió total de la capacitat d'interrompre l'embaràs. Fins i tot en cas de violació.

No és la primera vegada que els regidors populars de Sant Cugat, especialment alguns, defensen aquesta posició. Retrògrada i parademòcratica, segons el meu criteri, en defensa de la vida i dels drets del nonat segons ells.

Regidors de diferents partits hem definit posició pública sobre aquest tema, també alguns grups polítics. El nostre grup va demanar en roda de premsa un posicionament, sobre aquest tema, de C'U i la nostra alcaldessa, aquest encara no ha arribat. Estic segur (!), espero que també per part d'UDC, que l'oposició serà frontal i podem consensuar un posicionament com a Ajuntament que ens allunyi d'un nou cop d'estat contra els dret civils.

Per cert, 'Pedra i Sang' pot agradar o no però crec que les coses no es poden treure de lloc . He vist moltes vegades la representació i no hi ha moltes sorpreses en l'argument: Berenguer de Saltells , fill d'un ric propietari, Raimon de Saltells, i que va desaparèixer, per aixoplugar-se a les muntanyes després de matar Arnau Ramon de Biure, abat del monestir de Sant Cugat del Vallès en plena Missa del Gall, en no estar d'acord amb l'herència del seu pare, que donava la major part de les propietats al Monestir.

Aconsello llegir abans (a qui vagi a veure-la) de què va la trama, abans que de l'assassinat de l'Abat es pugui interpretar una conjura de 'rojos ateus' contra Rouco Varela. Ànims i endavant amb l'obra.

Que tingueu un bon any 2014 i poseu-vos el cinturó pels sotracs del camí.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.