Del ple de la vergonya a la nova avinguda de Rubí


Temes relacionats

El paripé: el ple (18/feb/14)


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 19/feb/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Esmaperdut llegeixo la columna de la representant del PP. Sortosament, les persones 'normals' no van als plens municipals ja que si ho haguessin fet el dilluns passat, no hi tornarien.

Des d'aquí, com ja ho hem fet en altres ocasions, cal instar a fer una revisió del ROM en aquelles parts que afecten al desenvolupaments dels plens municipals. De la mateixa manera com d'aquells aspectes millorables del reglament de participació ciutadana, en especial en la participació en els consells de barri.

Esmaperduts al veure com un grup que marxa del ple s'atreveix a donar lliçons sobre 'paripés' o patir com es trenquen acords de la Junta de Portaveus que facilitaven la 'digestió' del ple municipal. Certament, una vegada donat suport a mocions, mitjançant esmenes, el nostre grup se sent perjudicat per les estratègies de trencament institucional del PP.

Entre els possibles errors del ROM (clares i que necessiten revisió immediata) i les necessitats Populars de desviar l'atenció, els plens municipals estan a un pas de convertir-se en un circ dolent. Un circ de cinquena divisió que desvirtua la feina prèvia i acords interessants per a la ciutat i en el que caldria no entrar.

A part de l'esperpent de dilluns, us vull destacar uns aspectes que segur que passaran desapercebuts:

- La mobilitat al voltant del col·legi El Pinar. Demandes de veïns i del nostre grup han fet aturar les coses i replantejar quina és la situació en aquesta zona. Una aturada de llicències no és una solució, simplement un tràmit. Ara cal veure el projecte (que segur que ja està 'pensat' )i com s'intenta arreglar un desastre que es va anar consolidant 'donant' llicències l'estiu passat.

- De la carretera de Rubí a l'Avinguda de Rubí: Un pas més en la proposta del PSC de 2011 de convertir en avinguda una actual carrera sense percepció per anar a peu, en bici, amb passos de vianants i que esdevingui una veritable via urbana. Una carretera que en aquests moments pateix inseguretat.

- Demanar a la Generalitat de Catalunya que no ens tregui els diners del Fons Local de Cooperació. Uns 500.000 'eurets de res' que el Govern dels Millors ha 'desviat' al nostre municipi.

- Suport a la industrialització de la zona al voltant del Parc de l'Alba i rebuig a la construcció del macrocentre més gran d'Europa. Un centre desproporcionat que col·lapsaria els municipis de Cerdanyola i Sant Cugat i que no generaria treball al destruir-ne altre.

- Can Borrull. Tornem a intentar tancar una situació que s'hauria d'haver fet abans. L'aprovació del text refós i sobretot com queden les aportacions veïnals a les actuacions seran aspectes que marcaran l'agenda dels propers mesos

Us proposo que el ple municipal de Sant Cugat sigui declarat espai lliure de 'frikades'. Crec que tots hi guanyarem.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.