Primera Nit Jove superada amb èxit!


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 25/feb/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte passat es va celebrar la Primera Nit Jove al Casal Torreblanca, esdeveniment que dóna el tret de sortida a les activitats que des de l'Aplec Jove (Plataforma d'Entitats Juvenils de Sant Cugat) s'han programat fins al juny. La iniciativa va ser un èxit i així ho demostren el centenar de persones que hi van participar i van omplir el casal.

La nit va començar amb un sopar popular alhora que tres membres de l'Aplec Jove es van convertir en actors per un moment i ens van oferir uns gags al més pur estil 'Polònia' sobre l'actualitat santcugatenca. Tot seguit, el ja conegut Pulmon Beatbox va superar les incidències tècniques amb les quals ens vam trobar improvisant una actuació amb monòleg inclòs que va engrescar el públic. Finalment, i fins les dues de la matinada, es van desenvolupar les dues activitats principals: un curiós i divertit 'futbolí humà' i una gimcana enfocada al jovent inquiet del poble.

Des de l'Aplec Jove apostem per un oci nocturn que defugi els paràmetres habituals alhora que reivindiquem la necessitat i l'accés als espais municipals per al jovent i, amb iniciatives com aquesta, volem fer partícips a la resta de joves. Només ens queda agrair al centenar de persones que hi van assistir i al Casal Torreblanca per ajudar-nos a fer que l'acte fos tot un èxit. Desitgem tornar-hi per a realitzar més activitats i seguir avançant com a plataforma.

Ens veiem a la propera Nit Jove el 4 d'abril!

MARCO SIMARRO és estudiant d'Educació Social, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i militant d'Arran Sant Cugat
@MarcoSz4



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.