La sala de concerts pública obre per Sant Jordi


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 23/abr/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En primer lloc us voldria desitjar un bon Sant Jordi a tots (i als que llegiu la columna més tard, un bon post Sant Jordi). Un dels aspectes destacables és la quantitat d'escriptors i escriptores de la nostra ciutat que han publicat llibres. Avui buscaré alguna novel·la, potser tornaré a llegir alguna de Gabo però segur que compraré algun llibre d'autors de la nostra ciutat, certament costarà triar. Us recomano que mireu amb bons ulls, també, els llibres dels nostres conciutadans.

Per desgràcia en el llibre dels oblits també quedarà l'escandalosa operació maquillatge que durant anys s'ha fet al voltant de la sala de concerts de la ciutat. Una de les coses que sorprèn del santcugatisme és la capacitat d'oblidar les promeses, les paraules i els anuncis. Tothom (que volia saber) sabia que la discoteca privada en un equipament públic, era això... una discoteca més, com la dels 'avions'. Malgrat tot, es va vendre com una sala de concerts que tindria 'una franja reservada per a les entitats de cultura popular i tradicional i programarà concerts de cantants locals i de fora per atraure joves d'arreu' i es va catalogar gairebé com un equipament públic de suport als grups locals. Un 'bluff' més dintre del meravellós món oblidadís i maco del Show de Truman.

Permeteu-me destacar una cosa positiva, no tot han de ser qüestionaments:

És del tot satisfactori veure com des de la regidoria d'Habitatge es va canviar la posició inicial sobre la pressió (i si calgués multes als bancs) als habitatges buits de Sant Cugat. Des d'una primera posició (o així almenys ho van recollir els mitjans) es va manifestar que no calia fer cap acció per pressionar els bancs perquè posessin els seus pisos buits de més de dos anys a disposició de la borsa d'habitatges socials de Sant Cugat. S'adduïa que 'els bancs de la ciutat tenen tots els pisos buits al mercat'. En aquest temps s'ha passat a una iniciativa proactiva, destacable i que cal aplaudir. Volem posar sobre valor les converses que es van fer sobre aquest tema entre el govern municipal, el PSC i ICV-EUiA i volem donar un semàfor verd a la regidoria d'habitatge ja que, finalment, hagin valorat les propostes realitzades (i encetades per l'Ajuntament de Terrassa per exemple i les propostes de la PAH) i es comenci a pressionar les entitats bancàries per tal que aflorin al mercat els pisos que tenen buits des de fa més de dos anys.

FERRAN VILLASEÑRO és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.