És simptomàtic


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 3/mai/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com diu el Pere Navarro, tot allò que passa a Catalunya és simptomàtic. Com diu el de Ciutadans, la llavor sembrada de l'odi està donant els seus fruits. Però no ve de nou, fa més de 30 anys (segons com, 300) que l'odi es vol instal·lar entre nosaltres.

És simptomàtic que insultin la Shakira per cantar en català, que insultin el Piqué per escriure un condol pel Tito en català o que l'insultin per vestir la segona samarreta en un anunci. És simptomàtic que el Vidal Quadras digui que fem pena i la Camacho que això sembla el País Basc en època d'Eta. És simptomàtic que el TC, el TS i el TSJC dictin desenes de sentències contra la immersió lingüística.

És simptomàtic que alguns policies catalans xiulin el Mas i cridin 'viva España' i que algun policies espanyols apallissin un català a Mestalla, on uns ultres van cremar una estalada i onejaven una bandera nazi. Precisament, nazis és com alguns anomenen els catalans. Que li ho diguin al Lluís Companys.


DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.