Quins dies a l'oasi santcugatenc!


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 14/mai/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com sabeu ja fa temps que dic que a Sant Cugat tenim una especial capacitat per perdre la memòria i per cercar sempre les bones notícies que no ens facin fugir del nostre 'petit' Show de Truman. Certament cal tenir admiració pel govern municipal (o pels recursos) en crear notícies, us faré uns exemples:

'Adif ens roba?'
Article de l'amic regidor de Territori on trasllada la 'culpa' que l'Ajuntament de Sant Cugat hagi de pagar 3 milions d'interessos a la justícia i a Adif. No cal que us digui que no és normal que no hi hagi acords entre administracions per temes lligats al benefici públic, però caldria recordar que la Llei del sòl d'Aznar la va pactar CiU i PP i que la responsabilitat en no haver fet les coses bé i haver pagat 3 milions d'interessos (injustos clar que sí) és del govern i la seva estratègia jurídica i d'expropiació. Tres milionets de res a les escombraries

'L'equip de govern aparca per ara la construcció de la sala de concerts'
No fotem. Com a mínim des de l'any 2010 el govern municipal va incomplir les promeses i mocions de realitzar una sala de concerts dedicada als grups locals. El que es va fer va ser un lloguer a una empresa (sense concurs públic) per tal que, tot realitzant unes obres i un cànon, disposi d'un espai propi i públic per fer activitat privada. Es va vendre a la ciutadania que amb un conveni entre l'empresa i l'Ajuntament es donaria prioritat i espais als grups locals. El conveni (que ni era per fer bucs d'assaig ni assegurava del tot un referent públic) es va incomplir i en aquest moment no existeix cap conveni que 'maquilli' el tema.

'Xavier Tizón anuncia un nou pavelló a la ZEM La Guinardera'
Cap partida pressupostària. Cap calendari. Declaracions que diuen el contrari entre regidor i alcaldessa depenent del moment i l'espai. Declaracions que parlen de partides pressupostàries per redactar el projecte del pavelló quan són per estudis d'urbanitzacions (17.000 euros) i no existeix res mes. Recordar que el govern municipal va votar en contra d'una proposta del PSC de realitzar un Pla d'equipaments esportius (aspecte que també ha defensat la coordinadora d'entitats esportives) amb previsió pressupostària i calendari. Els propers missatges... per a la pròxima campanya municipal, com sempre.

Certament hi ha altres coses que alteren el suposat oasi (ja irreal) i que trenquen aspectes lligats al respecte institucional i polític entre partits. Entre elles, cal posar sobre la taula el fet que la publicitat (pancartes, banderoles o similars) s'arrenquin sistemàticament. Si tots ens dediquem a fer el mateix voleu dir que tindria sentit tot plegat?

Altres notícies també estan posant la nostra ciutat al punt de mira. Crec que cal asserenar els ànims i que la justícia actuï. En qualsevol cas, crec, que una persona és responsable dels seus actes, no dels de la seva família.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.