Tornar a vibrar


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 9/set/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

És temps de calma. Després d'un curs trepidant, de fortes emocions, i algunes decepcions, cal abaixar les revolucions per assaborir l'esport despullat de competició. Cal un temps de relax per tornar a vibrar com ho hem fet aquesta temporada amb la competició dels nostres equips i esportistes.

Esperem la nova temporada, un cop hagi passat l'estiu, per tornar a vibrar amb tots i casacun d'ells. Esperem compartir els èxits d'un Volei Sant Cugat i un Futbol Sala Sant Cugat que tindran en el punt de mira recuperar la categoria perduda. Llàstima que aquesta vegada ho viurem sense derbi local perquè l'Olímpyc continuarà en solitari a la categoria de bronze del futbol sala.

Volem viure i explicar les emocions retrobades d'un Handbol Sant Cugat que torna a la categoria Nacional després de 14 anys. S'ho han ben guanyat.

Volem ser testimonis, una temporada més i per partida doble, dels derbis futbolístics de la ciutat. SantCu i Junior competiran a la mateixa categoria i compartiran grup. Transmetrem totes les emocions d'aquests partits que, agradi o no, fan ciutat. Com també ho fan la resta de derbis on Mira-sol Baco i Penya Blaugrana són protagonistes.

Volem explicar que el tercer intent ha estat el definitiu per a un Rugby Sant Cugat que vol crèixer amb l'equip referent a la màxima categoria del rugbi estatal, la Divisió d'Honor. Aquest cop sí.

Volem compartir amb la UESC i el Qbasket Sant Cugat la passió que ells ja comparteixen sota òptiques diferents però que convergeixen en aspiracions com la de ser ciutat del bàsquet el 2016 o el 2017.

Volem explicar que l'hoquei santcugatenc tant sobre patins com en herba competeixen o aspiren a competir amb els millors. El Patí Hoquei matenint l'ambició de tenir els dos equips sèniors a OK Lliga. Les noies ja hi són; els nois estan en camí. I el Junior consolidant els dos conjunts entre el grup de privilegiats que lluiten pel títol.

Tots, sense excepció, seran protagonistes d'una temporada que promet moltes emocions, com les que ens agradarà compartir amb les joves promeses de l'atletisme local a les files del Muntanyenc.

Les pistes i els camps, ara buits, s'ompliran per tornar a vibrar amb l'esport local.

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat.


Columna publicada originalment el 16 de juliol de 2014




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.