Ja tenim un any


  • Comparteix:

enric.aranda

Enric Aranda


Publicat: el 9/set/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de la plataforma que ens ofereix Cugat.cat vull compartir amb tota la ciutat, alguna cosa que ens enorgulleix i ens alegra a tot el club: El Qbasket Sant Cugat compleix el seu primer any de vida. Com qualsevol plançó ens hem llançat al món amb il·lusió, energia i moltes esperances.

Esperances d'arribar a ser el que per a molts ja som, un club de i per a Sant Cugat, un lloc on compartir el nostre amor pel bàsquet i un espai per educar i créixer a través de l'esport.

Com en tot aniversari hem rebut regals meravellosos: l'ascens del nostre sènior A, la consolidació del nostre projecte formatiu i la constant evolució del nostre jove grup d'entrenadors.

A més, vull fer constar la forta implicació de la massa social, tant de jugadors com de famílies, en la vida esportiva i en els diferents projectes del club. Hem fet xerrades, formacions, excursions i casals. Tenim entrenadors que aquest estiu formaran part del grup de monitors del prestigiós campus del Nacho Solozàbal, i més coses que diuen que el Qbasket només té un any de vida, però energia i accions que omplirien vàries temporades.

Felicito per tant tota la nostra junta, jugadors, pares, i col·laboradors per fer possible aquest projecte. Sense ells el Qbasket no existiria. També agraïm i valorem que l'Ajuntament ens reconegui plenament, com a club central i representatiu de la ciutat. Són molts els motius que em fan valorar.

FELICITATS QBASKET!

ENRIC ARANDA és president del Qbasket Sant Cugat


Columna publicada originalment el 22 de maig de 2014



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.