Feina feta no té destorb


  • Comparteix:

albert.prat.sanchez

Albert Prat Sanchez


Publicat: el 13/oct/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

O això diu la dita del refranyer català. Començar bé la temporada és una garantia per afrontar el final de curs amb tranquil·litat i l'esport santcugatenc sembla que té ben apresa la lliçó. Tres equips - la UESC de bàsquet, el Rugby Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat - encara no s'han trobat amb el flagell de la derrota i han fet el primer pas cap al seu objectiu, l'ascens.

ESCOLTA-HO

Però també n'hi ha d'altres que potser no busquen una fita tan ambiciosa, però que tampoc no estan deixant feina pendent. És el cas de l'Handbol Sant Cugat, que ha encadenat tres victòries seguides després de perdre al seu debut, i de l'Olímpyc Floresta, que després de patir per mantenir la categoria l'any passat ja fa via cap a una salvació còmoda i del Junior d'hoquei herba, que també va perdre el primer partit, però que ha encadenat dues victòries seguides.

La glòria a vegades no són només els ascensos i els títols, també ho és complir objectius més modestos, però que de ben segur faran feliços als seus protagonistes.

ALBERT PRAT és periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.