Als que reneguen les dites populars del món del futbol


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 27/oct/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Encara el rival, es desfà d'ell amb un cop de cintura, ja només el separa el porter de la glòria del gol. I de nou, falla. Incomprensiblement, desesperadament, repetidament, falla. El davanter pot dur franges blau-i-negres i vermell-i-negres. La història es repeteix com un malson propi del Dia de la Marmota. Els entrenadors del Junior i del Sant Cugat Esport deuen ja marxar al llit amb una única obsessió, i no és altra que amb un concepte que comença a veure's com un caramel massa complicat d'aconseguir en tots dos equips: el GOL.

Sempre s'ha dit que el gol és qüestió de ratxes, dites populars del món del futbol que expliquen que quan la pilota no vol entrar, no entra. Però tant Camilo Speranza com Paco Carballo s'estiren dels cabells i reneguen de frases més properes a la resignació que a l'assumpció de les responsabilitats i, per conseqüència, a l'actitud de posar fil a l'agulla per poder posar remei a aquesta sequera anotadora.
Després de més d'una temporada al capdavant de tots dos equips, Speranza i Carballo, han demostrat voluntat en la recerca de la millora dels seus equips. Ara són tres els enemics que han de superar, els tres pals que delimiten l'espai somiat pels tècnics, el que separa l'errada de la glòria, la paret d'aire que distancia el davanter del gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.