'Grazie mille', Davide


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 9/nov/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha moltes persones que deixen una petjada molt forta quan passen per un club i no cal que estiguin molts anys. Gent dedicada i apassionada per una entitat. Si hagués de definir què vol dir ser president, ho tinc molt clar. Davide Bonaccini o el que és el mateix, el multitasques de l'Handbol Sant Cugat. Fotògraf, relació amb els mitjans i amb l'Ajuntament, sempre al peu del canó i dedicant el mateix esforç a tots els equips

ESCOLTA-HO

La seva arribada a l'Handbol Sant Cugat es recordarà per dos objectius ambiciosos, que el primer equip jugués a Nacional i que la base tingués més protagonisme. Dit i fet. En quatre anys ha complert amb escreix aquestes dues fites.

El seu projecte esportiu ha tingut la seva pedra angular en Joan Sancho a la banqueta del primer equip i dirigint també el club. Crec que Davide Bonaccini com Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, són d'aquelles persones que mereixen tot el respecte de l'esport santcugatenc.

Gràcies Davide per la teva feina al capdavant de l'Handbol Sant Cugat, per la relació i el tracte amb tots els redactors d'esports de Cugat.cat i per la passió i el temps dedicat.

Desitjo que la persona que agafi el teu relleu tingui la mateixa empenta i energia que has tingut tu durant el teu mandat.

'Arrivederci Davide, grazie mille'.

JOAN GARCIA é sredactor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.