El Rugby Sant Cugat treu la seva millor disfressa per Carnestoltes


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 15/feb/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Cap de setmana de Carnestoltes a Sant Cugat. Molts equips han descansat per l'aturada de la competició, cosa que no entenc gaire, i d'altres han decidit disfressar-se desenvolupant altres facetes del joc que no els hi coneixiem, tot per tirar endavant partits molt complicats.

ESCOLTA-HO

El Rugby Sant Cugat dissabte va patir de valent per frenar el potents atacs de La Vila, que arribava com a líder al partit. Un equip acostumat a córrer a guanyar els partits per la velocitat de les seves accions, va possar-se la disfressa d'equip defensor, aturant sobre la mateixa liniea les escomeses de La Vila. Els davanters santcugatencs van estar perfectes en la defensa, i els seus homes més ràpids van fer la resta destrossant la defensa visitant amb dos ràpides accions. Així si que es pot somiar amb lluitar de nou per l'ascens. Que continui la festa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.