Encarar la recta final


  • Comparteix:

albert.prat.sanchez

Albert Prat Sanchez


Publicat: el 22/feb/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El Club Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat són els primers equips de la nostra ciutat que afronten trams decisius de temporada. Els dos clubs afronten el final de les seves lligues amb opcions de jugar-se l'ascens i la feina de tot l'any es decidirà en els pocs partits que queden.

ESCOLTA-HO

El Club Voleibol Sant Cugat és a dos partits d'acabar la temporada. El volei, l'esport que acaba més d'hora, posa el punt final d'aquí a tres setmanes i les de Rafa Ruiz ara mateix són segones a la classificació. Si guanyen els dos partits que els hi queden, davant el Castelló i el Guadalajara, es poden assegurar un dels dos primers llocs, però encara quedarà el playoff per aconseguir un bitllet a Superlliga que ningú s'esperava a principi de temporada.

Al Club Rugby Sant Cugat li queda encara un camí llarg per recórrer, però la primera etapa és a només tres partits. Acabar la lliga regular com a primers els deixaria amb un grup més assequible a la fase d'ascens, una lligueta que cal guanyar per accedir a l'eliminatòria definitiva. Els de Leo Pereira i Jordi Justícia estan fora ara mateix dels dos llocs que donen accés a la fase d'ascens per diferència de punts, però depenen d'ells mateixos per assegurar-se la plaça en les jornades que resten.

Els dos equips hauran de seguir suant per sumar victòries, però haver arribat al final amb opcions és un mèrit. Ja queda poc per assolir la riba, però encara no ha és moment de deixar de remar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.