Fa més qui vol que qui pot


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 4/oct/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Per al protagonista d'aquest minut no hi ha disciplina que se li resisteixi. Potser no serà el millor en el que practica, però a força de voluntat ningú li guanya. Pel seu aspecte, pocs dirien que es un gran esportista, però avui sense anar més lluny, ha aconseguit millor marca que més d'un miler de persones a la Mitja Marató. Estem parlant de Joan Pahisa, no el descobrirem avui, ja són conegudes les seves proeses en el món del bàsquet, el tennis taula. Però ells sempre vol anar més enllà, demostrar que la seva discapacitat, ser una persona de talla baixa, no és un fre per practicar diferents esports.

Aquest cap de setmana, dissabte sent l'amfitrió d'una jornada d'arts marcials amb més de 60 persones amb i sense discapacitat. Diumenge, completant els 21.097 metres de la Mitja Marató en un temps d'una hora i 25 minuts amb una mitjana de 300 metres el minut, i demostrant que poc a poc pot complir un dels seus propers objectius, participar en la Marató de Nova York i Berlin. Difícil, sí, però demostrant que amb mentalitat es pot arribar a fites que semblen impossibles. Joan Pahisa fent bona la dita de 'fa més qui vol que qui pot'.

Estem parlant de Joan Pahisa, no el descobrirem avui, ja són conegudes les seves proeses en el món del bàsquet, el tennis taula. Però ells sempre vol anar més enllà, demostrar que la seva discapacitat, ser una persona de talla baixa, no és un fre per practicar diferents esports. Aquest cap de setmana, dissabte sent l'amfitrió d'una jornada d'arts marcials amb més de 60 persones amb i sense discapacitat.

Diumenge, completant els 21.097 metres de la Mitja Marató en un temps d'una hora i 25 minuts amb una mitjana de 300 metres el minut, i demostrant que poc a poc pot complir un dels seus propers objectius, participar en la Marató de Nova York i Berlin. Difícil, sí, però demostrant que amb mentalitat es pot arribar a fites que semblen impossibles. Joan Pahisa fent bona la dita de 'fa més qui vol que qui pot'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.