Escola del PHCSC: l'inici de la passió per l'hoquei?


  • Comparteix:

adria.pinto

Adria Pinto


Publicat: el 23/oct/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El nostre club sempre s'ha caracteritzat per la formació de jugadors de la casa, i aquest és el rumb amb el qual volem continuar. És sabut que l'hoquei és un esport que requereix un alt nivell de coordinació, dominem l'estic per conduir la bola alhora que patinem per desplaçar-nos, és per això, que l'experiència ens diu que la millor edat per començar és entre els tres i els cinc anys.

El fet que Sant Cugat tingui una població amb una mitjana d'edat molt jove, fa que a la ciutat hi hagi gran quantitat de nens, i això afavoreix que a l'escola tinguem un gran volum de futurs jugadors a qui poder transmetre la passió per l'hoquei.

L'objectiu de l'escola d'iniciació és molt clar: passar-ho bé i, sobretot, aprendre a patinar. És important ser conscient que és l'inici d'una etapa clau per assentar les bases tècniques del patinatge, que continuarà la seva progressió en les següents categories del club. Durant aquest període combinem jocs amb circuits, fent així que els més petits agafin a poc a poc el nivell que esperem d'ells, alhora que es diverteixen fent l'esport que més els agrada.

Un altre dels objectius destacables de l'escola d'iniciació és que els monitors es formin i que en un període d'un parell d'anys puguin entrenar equips de les categories de la base del club. Amb aquest model hi sortim guanyant sempre, ja que per una banda la implicació que tenen els joves entrenadors amb els seus equips és realment admirable, i per l'altre, el fet d'assignar un entrenador jove, que alhora és jugador d'un equip, fa que els nens el tinguin com a referent. D'aquí la importància de formar bons entrenadors.

Espero poder haver-vos transmès la importància que té l'escola d'iniciació per al nostre club, una escola que continua formant des de 1967.

ADRIÀ PINTO és coordinador de l'Escola del PHCSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.