Us necessitem!


  • Comparteix:

cristina.riba

Cristina Riba


Publicat: el 21/abr/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Estimats Junioristes i aficionats del hockey. A dos partits del final de la lliga regular, ens trobem a dos passos de guanyar-la. Tots els entrenaments, tot el treball físic, tècnic i tàctic de l’any es veuran resumits en aquestes dues setmanes. El primer escenari serà contra el Club de Campo de Madrid, aquest diumenge 24 d’abril al nostre club. Jugarem contra l’equip que ens a deixar a les portes de guanyar la Copa de la Reina. Diumenge és una altra final i necessitem que tots estigueu allà.

Necessitem la grada vestida de blau i negre. Necessitem que crideu a cada bola y que animeu l’equip fins que no us quedi aire als pulmons. Per part nostra, us assegurem que ens ho deixarem tot. Lluitarem fins l’últim minut per aconseguir el que anhelem des del principi de temporada. Hem treballat molt per arribar fins aquí però en volem més. Volem guanyar i celebrar-ho amb tots vosaltres. Volem fer historia amb el Junior F.C. Ajuda’ns a fer-ho possible i a creure que si que es pot.


Cristina Riba és Capitana del Junior FC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.