Gràcies, Eloi!!!


  • Comparteix:

joan.garcia

Joan Garcia


Publicat: el 14/jun/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, compleix un any al capdavant de la regidoria d'Esports i aquest cap de setmana ha provocat la felicitat de molts jugadors i jugadores de futbol de la nostra ciutat.

L'equip infantil de primer any del SantCu, del Mira-sol, del Junior i de la Penya Blaugrana Sant Cugat agraeixen la decisió de Rovira de fa alguns mesos. M'explico. L'empresa Elitesports volia organitzar al juny un torneig internacional d'alt nivell de futbol infantil a Sant Cugat amb un cartell de luxe amb Roma, Liverpool, Vila-real, Barça i Espanyol. Rovira es reunia amb aquesta empresa i donava l'ok, però amb una condició única, la participació dels quatre clubs santcugatencs a la competició.

Aquesta decisió ha suposat que aquests nois sempre podran dir que han jugat contra el Barça, Espanyol, Roma, Mallorca, Liverpool o Vila-real. Passaran els anys, però aquests jugadors sempre recordaran aquell 11 de juny de 2016.

Potser ningú encara li ha donat les gràcies a l'Eloi, tampoc cal, però la decisió ha estat encertada i amb una conseqüència que es perllongarà en el pas del temps. Abans que polític, l'Eloi és esportista i coneixedor del món esportiu santcugatenc. Només porta un any al capdavant de la regidoria d'Esports i encara té molta feina per endavant, però l'Eloi ha demostrat com pot fer feliç als joves esportistes amb una decisió tan simple.


JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.