Més que un club


  • Comparteix:

montserrat.grau

Montserrat Grau


Publicat: el 11/ago/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

És a punt de començar la temporada i com sempre per aquestes dates coincideix el Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona i el Torneig Joan Gamper. Les gairebé 2.000 penyes són un dels trets distintius d'aquest club.

El barcelonisme uneix gent de tot el món que viu amb entusiasme el magnífic joc del seu equip. El joc del Barça s’ha de compartir amb la gent que sent la mateixa il·lusió siguis d’on siguis. Jo sempre que visito una ciutat intento veure algun partit del Barça en la penya local, si n’hi ha i és com sentir-me a casa. Per això no entenc que sent Sant Cugat una de les ciutats amb més socis del FCB no sigui la penya que tingui més socis.

Poder compartir els partits, quan no són al Camp Nou, amb els més fidels seguidors no té preu i més quan és en un entorn immillorable i amb una bona oferta gastronòmica. També em preocupa la mitjana d’edat dels nostres socis i del moviment penyístic barcelonista en general.

Alguna cosa no fem bé des de les penyes per no atreure més gent jove. Ens cal treballar-hi. Bé, el més important és la nova temporada i els bons moments que ens portarà de bon segur.

MONTSERRAT GRAU és secretària de la Penya Blaugrana de Sant Cugat (PBSC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.