Unes noies irreductibles que han decidit fer-se grans


  • Comparteix:

albert.diumenjo

Albert Diumenjó


Publicat: el 19/set/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Diuen que el pas de jove a adult és un dels processos més complicats pels quals ha de passar l'home. La innocència, la ingenuïtat i l'actitud acriaturada deixen pas a les responsabilitats i el saber estar, i no tothom està preparat per un canvi tant brusc. De totes maneres, tots acabem cedint al curs inevitable de la vida, amb major o menor encert, amb millors i pitjors actuacions.

En el món de l'esport, però, no tots els equips es fan grans. N'hi ha que no acaben mai de fer el pas, immersos per sempre en el País de Mai Més. Ara bé a Sant Cugat no tothom està d'acord amb aquest tracte, no tothom vol ser petit. Unes noies irreductibles d'estic en mà i patins als peus, indomables la passada temporada, han decidit fer-se grans de cop i fer-ho ni més ni menys que per la porta gran.

Presentant un, dos i fins a tres motius de pes, conquerint Lliga, Copa i Supercopa es presenten com a adultes a la categoria reina, a l'Ok lliga. Bona sort i força, noies!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.