Algú ho havia de dir!


  • Comparteix:

montserrat.grau

Montserrat Grau


Publicat: el 29/des/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Recentment s’ha fet públic que el Tribunal d’Arbitratge Esportiu ha rebaixat la sanció de la FIFA al Reial Madrid i podrà fitxar a partir del proper mercat d’estiu. El club madrileny va rebre una sanció molt semblant a la del FC Barcelona pels fitxatges irregulars de menors però, així com al Barça la sanció va ser durant dos mercats, al Real Madrid se li redueix a només el proper mercat d’hivern.

Tot i la rebaixa el club blanc es mostra decebut perquè només se'ls ha rebaixat la meitat de la sanció ja que esperaven la retirada total. Aquest fet indigna tots els barcelonistes tenint en compte que no és un cas aïllat. Descomptes de temps afegit fins que els jugadors blancs marquen, impunitat a les expulsions, sortejos a la carta, prensa esportiva manipulada, privilegis amb Hisenda, ...

La sorprenent i injusta decisió del TAS ha provocat un precedent que farà parlar molt. Tenen una doble moral pel que fa al tema dels fitxages de menors. A finals de 2014 va ratificar la sanció del FCB i ara redueix la sanció del club madrileny. Les victòries de l’equip madrileny sempre estan envoltades de polèmiques . El tractament que rep el FCB pels mateixos temes per part dels mitjans de comunicació de l’Estat és exagerat i poc objectiu.

Tots recordem el linxament públic d’alguns mitjans a Lionel Messi amb Hisenda o pel mateix tema dels fitxages a menors. Ja n’estem tips. No hi ha color.

Montse Grau i Poch

Secretària PB Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.