L'esport oblidat per l'Ajuntament


  • Comparteix:

oriol.escude

Oriol Escudé


Publicat: el 12/gen/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

És dissabte, són les vuit del vespre i comença la primera jornada de l'any al pav 2. A ple gener és lògic que faci fred però en fa més dintre el pavelló que fora. Un cop acaba el partit intentem dutxar-nos. Alguns marxen directament a casa, ja hi estem acostumats, però els optimistes ens hi atrevim: l'aigua surt congelada. Amb el que portem a sobre -més aviat el que no portem- hem d'anar a dutxar-nos a l'altre pavelló on sí que surt calenta. L'endemà, els optimistes estem refredats.

El Patí Hoquei Club fa molts anys que reclama un pavelló amb unes mínimes condicions i té motius de sobres per fer-ho. Som el club català d'hoquei patins amb més equips -28- i més jugadors federats -209-. Des dels cinc anys els més petits poden començar a entrenar a l'escola d'iniciació. Altres clubs de la ciutat, en canvi, seleccionen els jugadors amb nivell que pugen de l'OMET -finançada per l'Ajuntament- i, d'aquesta manera, s'estalvien temps i diners.

Al nostre club qualsevol jugador hi té cabuda -per norma de la directiva- fins als dinou anys. A més, tenim un primer equip femení a OK Lliga (màxima estatal) i un primer equip masculí a Nacional Espanyola (el que seria segona divisió al futbol). Sabem de sobres la situació econòmica actual però l'Ajuntament fa anys que ens dóna llargues i s'omple la boca de promeses a la presentació de cada temporada. Ara, a més, quan es construeixi el nou pavelló no hi podrem jugar i ens quedarem al Pav2.

Sí, tindrem més hores d'entrenament però, seguirem amb les mateixes i precàries condicions d'ara?

ORIOL ESCUDÉ és jugador i entrenador del PHC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.