Competir al màxim sense ofendre el rival


  • Comparteix:

pepe.brotons

Pepe Brotons


Publicat: el 16/gen/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Any rere any apareixen notícies de pares, entrenadors o jugadors que menyspreen l'àrbitre o el club contrari. Al Valldoreix FC procurem evitar aquestes situacions transmetent al nostres membres la filosofia de competir al màxim sense ofendre el rival. Des de la Junta Directiva animem que els entrenadors -mirall on es miren els jugadors- siguin exemplars per tal que els jugadors també ho siguin. Aquesta manera de treballar va fer que la Federació Catalana de Futbol ens reconegués al mes de juny com el club més esportiu de Catalunya. Aquest reconeixement va ser gràcies al fet que l'Amateur A va acabar vuitè sense veure cap targeta vermella.

Més enllà del premi i dels objectius esportius, al Valldoreix FC ens proposem cada any la millora personal de tots els membres. Des que vam fundar el Valldoreix FC, ara fa set anys, hem procurat que sigui, a més d'un club de futbol, una segona família. Tenim molt clar que dels nostres equips no en sortirà el proper Messi i si algun pare ho pensa, el seu lloc no és al Valldoreix FC.

Nosaltres entenem el futbol com una eina per gaudir dels amics fent esport però també com una eina per transmetre valors i virtuts als nostres jugadors. Per aconseguir-ho vetllem perquè cada jugador o entrenador gaudeixi del futbol i dels amics. Un cop aconseguit, procurem inculcar valors com la companyonia, la lleialtat o el respecte per tal de fer-los millors jugadors i alhora millors persones. Des del Valldoreix FC entenem que cadascun dels jugadors repartits entre els dotze equips que tenim és, abans de jugador, una persona que cal tractar-la perquè doni el seu màxim tant en el camp de futbol com a fora.

PEPE BRETONS, director de Comunicació del Valldoreix FC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.