Mascletà santcugatenca


  • Comparteix:

oriol.petit

Oriol Petit


Publicat: el 19/mar/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Cap de setmana gran a la ciutat. Gent, molta gent. Sol i calor gairebé d'estiu. Alegries i premis, però també decepcions i fins i tot potser alguna llagrimeta. Podríem estar parlant de les falles de València, no? No... parlem de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Tres dies apassionants per a tots els aficionats a l'hoquei herba i tots els santcugatencs i santcugatenques que han tret el cap per les instal·lacions del Junior i s'han trobat amb una competició farcida d'emoció, rivalitat ben entesa, graderies plenes fins la bandera i un ambient festiu immillorable.

Igual que a València, la festa grossa final ha estat avui diumenge, dia de Sant Josep, però a Sant Cugat ens hem quedat sense traques i castells de foc de celebració. I mira que ho hem tingut a prop amb la final femenina... Llàstima. Però les noies del Junior han demostrat un cop més que s'hi pot creure, que si cauen es tornen a aixecar. Cada cop més fortes. Fins que un dia aconseguiran per fi quedar indultades de la 'cremà' que suposa ser el primer dels perdedors.

També el masculí es va posar el seu millor vestit de gala i va decidir gaudir i fer gaudir de la festa. Va topar amb una espècie de fallera major intractable en forma de Polo i això l'ha deixat un punt descol·locat, com aquell guiri ressacós sorprès per la 'despertà'.

Però calma, no ho cremem tot encara! Queda molta temporada per davant i objectius importants pels què lluitar. L'hoquei li deu una gran 'mascletà' d'alegria al Junior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.