Sant Tornem-hi


  • Comparteix:

montserrat.grau

Montserrat Grau


Publicat: el 17/ago/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Passant l’equador del mes d’agost comença la nova temporada futbolística. Després de les bones vibracions solidàries al Gamper davant d’un equip brasiler de tercera divisió arribem a la primera desfeta amb l’etern rival en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya.

La fugida de Neymar deixa coixa la davantera, cap fixatge rellevant, mala gestió esportiva de fitxatges, mala gestió de la pedrera i la invasió del turisme al Camp Nou són fets que em preocupen. Passa molt sovint per desgràcia que el Camp Nou no sembla el Camp Nou. Una cosa és que hi hagi turistes interessats en anar a algun partit i l’altra és que en un clàssic s’animi amb força al gran rival. Això és inversemblant i inadmissible.

Moltes coses han de canviar en la gestió del club i pel bé de tots els barcelonistes i quan abans es comenci millor per a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.