Gràcies


  • Comparteix:

joancarles.galofre

Joancarles Galofré


Publicat: el 7/oct/19
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Després de 12 anys formant part de la directiva de la Penya Blaugrana de Sant Cugat he decidit tancar aquesta etapa de la meva vida. Han estat anys carregats de feina apassionant on m'he dedicat majoritàriament a projectes solidaris, protocol i enllaç amb la premsa. Tant la Festa de la Infància com el Torneig Nocturn mixt de futbol per als joves de Sant Cugat van ser fruit d'una inquietud per buscar formes per engrescar a nens i joves en activitats saludables, pedagògiques i a la vegada divertides.

I per mi és tot un orgull que s'hagin consolidat des de llavors com a activitats de referència de la Penya Blaugrana i també de la nostra ciutat. Al llarg d'aquests anys he conegut a gent molt interessant, i treballar amb molts d'ells m'han fet créixer enormement en molts àmbits. Aquests tipus de projectes socials necessiten de la implicació de molta gent, començant per la mateixa junta amb el president Félez al capdavant; però no voldria oblidar a algunes figures que han estat cabdals, com l'Esther Alòs, codirectora de la Festa de la Infància i incansable col·laboradora; en Xavi Requeno, sempre posant a la nostra disposició l'empresa de gestió esportiva Teampatners, els enllaços de l'ajuntament amb els que he treballat aquests anys, al F.C. Barcelona per la seva complicitat amb els nostres projectes; a la Federació Catalana de Futbol per ser-hi quan els hem necessitat; i als mitjans de comunicació, tant els nacionals com els locals, amb una menció especial a l'Àlex López no només per la seva professionalitat, sinó també per l'enorme persona que és. La Penya està considerada a dia d'avui pel FC Barcelona com la 8a del món, té una salut de ferro, una economia sanejada i un futur envejable. Moltes gràcies a tots i a totes pel que m'heu ensenyat. Sempre us portaré amb mi.

JOAN CARLES GALOFRÉ és exvicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.