La joia de tornar


  • Comparteix:

mauri.benito

Mauri Benito


Publicat: el 10/abr/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Tant a l'esport com a la vida ens adonem el difícil que és arribar als objectius ambiciosos, però realment el que és més visible és que la dificultat resideix en mantenir-se. El mèrit d'un gran esportista és el temps que ha estat al nivell màxim que ell hagi volgut i a la vida també el mèrit resideix en estar en el punt desitjat el més temps possible.

Per tant, en aquests moments, l'èxit està a tornar. La societat, i principalment les nostres noies i nois, necessitaven tornar a competir, al seu nivell, però tornar a competir.

La competició motiva, promou l'esforç, l'esperit de lluita, la preparació, el fet de cuidar-se i focalitzar-se en un objectiu.

Com necessitàvem perdre, guanyar, lluitar i canalitzar el patiment d'aquest any terrible en tornar a lluitar per ser millors.

Hem après i, igual que hem sentit dir que havia estat un error tancar les escoles, m’agradaria escoltar algun cop que parar l'esport, tot aquest temps, ha estat un error.

Una societat que fa esport està forta física i mentalment per a resistir el que vingui. Podem intuir que vindran més etzibades. Preparem-nos doncs.


MAURI BENITO és president de SantCugatCreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.