Final de la temporada esportiva


  • Comparteix:

francesc.robert

Francesc Robert


Publicat: el 12/jul/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Després d'un any molt complicat en tots els àmbits socials com esportius, finalment ha finalitzat la temporada esportiva. Difícil situació la viscuda per als clubs esportius, partits sense mares i pares sense entrar al camp. I si no els hem deixat entrar? Què ha passat posteriorment?

El PROCICAT publica unes normes, els ajuntaments les posaven en coneixement dels clubs, però els responsables d'aplicar-les eren els clubs, i omplint un munt de papers, que sols ens hem trobat de vegades, i a més de vegades sense la comprensió d'alguns familiars dels jugadors/es.

Si la decisió era que entressin els familiars, fem tot unes mesures de seguretat com hidrogel, temperatura a l'entrada dels camps, control d'aforament, vigilància de la distància de seguretat del públic en les grades.

Cada cap de setmana un mal de cap per a tots, això sense dir que pels jugadors/es no tenien vestidors, venien canviats des de casa, no teníem dutxes, els comentaris dels entrenadors al seus jugadors sense intimitat del vestuari, etc.. però al final tot arriba , final de temporada , tots de vacances, bé, si es pot, perquè les últimes notícies no són gaire bones.

Ara la pregunta és, per la temporada vinent que? Estarem tots vacunats? Podrien tenir relaxació en les mesures de seguretat? Serà una temporada 'normal'? Hem après tots alguna cosa d'aquests anys? Serem comprensibles si es complica tot altra vegada?

Després de les vacances ho veurem.

Bones vacances per a tots i totes.

FRANCESC ROBERT és vicepresident de la Penya Blaugrana de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.