El confinament és la millor vacuna

Portaveu i regidora de Junts per Sant Cugat


  • Comparteix:

Estimats veïns i veïnes, molts sabeu que sóc persona d'abraçades i petons, ara és impossible i per això, en primer lloc aprofito per enviar-vos els meus millors desitjos!. La situació és molt greu, a la crisi sanitària se li suma la incertesa econòmica. Qui més qui menys coneix algú que està malalt o algú que ha perdut la feina o ha hagut de tancar el negoci. Ens ha tocat viure un moment molt difícil, certament.

A Catalunya la Generalitat i altres institucions com les Diputacions estan treballant de valent, impulsant mesures, mobilitzant recursos, bolcant-se en cos i ànima a contenir la maleïda corba de contagis i a pal·liar les conseqüències econòmiques i socials del necessari confinament.

A Sant Cugat l'Ajuntament està coordinant l'emergència i des d'aquí agraeixo l'esforç a l'equip de govern i a tots els treballadors i treballadores així com a tot el voluntariat que s'ha mobilitzat.

Els regidors i regidores de Junts per Sant Cugat hem ofert el nostre suport a l'alcaldessa i per això li hem fet arribar un paquet de propostes que pensem que poden ser de gran ajut. No és temps per als retrets ni la polèmica, toca fer-nos costat pe salvar vides i salvar l'economia i, per tant, els llocs de treball.

La gent de Sant Cugat ho estem fent bé. N'estic orgullosa. Persistim, mantinguem un ànim positiu i un esperit solidari. ACTUEM! cada un de nosaltres des de les seves possibilitats.

El confinament és la vacuna més eficaç que tenim ara mateix. És ben cert això que sentim cada dia: 'si ens cuidem individualment estem protegint a la comunitat'. Barrem el pas a la Covid-19, trenquem la cadena de transmissió: QUEDEM-NOS A CASA.

Aquests dies hi ha molta informació i a vegades costa de gestionar. És bo informar-nos pels canals oficials i no escampar mentides o missatges que no aporten res. INFORMEM-NOS.

Per acabar, MOSTREM GRATITUD: Gràcies a molta gent tenim els aliments i serveis bàsics garantits. Agraïm l'esforç immens dels i les professionals de la sanitat i del sector d'atenció social, de les farmàcies, de les botigues de queviures, dels transportistes, dels cossos de seguretat i protecció civil, ADF'S, bombers, etc.

Veïns i veïnes, la nostra ciutat està preparada, té talent i les condicions per sortir-se'n i ens en sortirem! No en tingueu cap dubte.

TOT ANIRÀ BÉ! QUEDEM-NOS A CASA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.