Sabrem com funciona el curs acadèmic en any olímpic amb esportistes del CAR


  • Comparteix:

Entrada del CAR

Entrada del CAR

Aquest dijous al 'Sant Cugat a fons' coneixerem com és el curs acadèmic dels esportistes del CAR Sant Cugat coincidint amb un any olímpyc. Parlarem amb la cap de l'Àrea de Formació, Susana Regüela, el palista de tennis taula adaptat Alberto Seoane, i els atletes Aroa Freije i Aleix Heredia, especialistes en pentatló modern.

A les onze del matí visitarem Mira-sol en l'espai 'Gent del barri', i continuarem amb 'Cinema a Xarxa' de la mà de Víctor Alexandre, que dedicarà la secció a William Shakespeare. A les dotze del matí serà el torn de l'espai infantil 'JanPetit' en què Diana Vidal i Núria Pinyol ens parlaran del festival 'Petits!Grans!Llibres! i acabarem amb l'espai 'Benestar emocional' amb la psicòloga de Panta Rei Gisela Llobet. Ens hi posem a les deu del matí i us acompanyem fins a la una del migdia, aquí a Cugat.cat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.