Més informació i música a la nova temporada de Cugat ràdio


  • Comparteix:

Avui arrenca la nova temporada de Cugat ràdio (91.5 FM), on la informació i la música tindran més pes. Els programes informatius i d'esports continuaran sent l'eix central de la programació, que es completarà amb propostes d'entreteniment i programes temàtics sobre diferents estils musicals. A partir d'avui, a més, la web cugat.cat/ràdio recollirà els principals continguts de l'emissora municipal.

La nova web s'actualitzarà cada dia i oferirà la possibilitat de recuperar, en qualsevol moment, els principals continguts de Cugat ràdio. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, destaca l'aposta del grup multimèdia per la informació a la xarxa.

Mònica Lablanca

La novetat destacada és la nova web, que permetrà que els nostres oients puguin sentir els programes de la ràdio per Internet a qualsevol hora.


La programació arrenca a les sis del matí amb l'Informatiu Matí, que es manté una temporada més a la graella per oferir als més matiners les principals notícies de la jornada. Com a novetat d'aquesta temporada, el programa guanya espai i es començarà a emetre tots els dies de la setmana, també els diumenges.

Entre setmana, el magazín informatiu Sant Cugat a Fons, dirigit per Sílvia González, repassarà a fons l'actualitat local des de les vuit del matí i analitzarà els principals temes d'interès amb entrevistes i la tertúlia 'El Gall del Monestir', a la segona hora.

A la una del migdia, els serveis informatius de Cugat.cat actualitzaran les notícies del dia a l'Informatiu Tarda, i a les set informaran de tots els actes rellevants de la jornada amb l'Informatiu Vespre. Els butlletins horaris estaran pendents de l'última hora els 365 dies de l'any.

L'esport local també mantindrà el seu pes a la programació de Cugat ràdio, amb una presència important a tots els informatius de la casa i, a més, amb espais específics el cap de setmana que es mantenen a la graella: Vermell-i-negre, dissabtes d'una a dues de la tarda, i Esport en Marxa, diumenges de vuit a nou del vespre.

La principal novetat de la graella és el creixement dels programes musicals, que es distribuiran a les franges nocturnes i abastaran una àmplia gamma d'estils, amb una aposta clara per la música feta a la nostra ciutat. Hi haurà espais monogràfics dedicats a la música en català, el jazz, el reggae, el heavy metal i la màquina, entre d'altres. També tindrà continuïtat el programa 'Ritme santcugatenc', dedicat a promocionar les bandes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.