El raper santcugatenc Lacra1 enregistra una maqueta en solitari


  • Comparteix:

El raper Lacra1, membre del grup PalabraKdabra, presenta la seva primera maqueta en solitari, 'Locura Racional'. El treball consta de 14 temes, amb bases instrumentals del productor i DJ de l'Hospitalet de Llobregat DJ Seak.

L'estudi de gravació que Marc Serrano, 'Lacra1', ha escollit per enregistrar la seva maqueta és el de l'Aula de So, a Sant Cugat. Les bases dels 12 temes i els 2 interludis instrumentals són d'Ivan Correyero, 'DJ Seak', que explora multitud de sons i ritmes diferents com el soul, el funky i el reggae durant els 40 minuts que dura el treball. Lacra1 també ha comptat amb la col·laboració del santcugatenc Miquel Martínez, que toca la flauta travessera en la cançó 'Le petite mort'.

Marc Serrano, 'Lacra1', explica de què parla en les lletres del seu nou treball, 'Locura racional'.

Marc Serrano, 'Lacra1'

Parlo dels meus problemes, coses que jo veig a la societat, però sobretot que sigui fresc


L'altre projecte de Lacra1, el grup de rap i reggae PalabraKdabra, també compta amb la col·laboració de DJ Seak, que s'encarrega d'algunes de les produccions. La resta van a càrrec de Dari Meler, 'Dakore', que a banda de produir és el DJ que acompanya la formació als concerts.

Tot i enregistrar aquesta maqueta, Lacra1 no es planteja fer concerts en solitari, sinó incloure algunes cançons seves en els concerts de PalabraKdabra.



  • Comparteix:

COMENTARIS

UoooH Gooda shit! Miki, t'ho curres, em poses pels núvols (encara q sou una mica cabrons per no haver-me trucat a mi i respondre alguna pregunta jeje) La maqueta aquí: http://www.hhgroups.com/maqueta-5840/Lacra-y-Seak-Locura-racional/

Travis. Enviat el 1/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.