Deu anys sense Carles Sabater


  • Comparteix:

Les bandes santcugatenques Espart i La Puerta de los Sueños han enregistrat una versió de Sau, per un disc de tribut al desaparegut grup de rock català. La compilació es distribueix amb el número de febrer de la revista Enderrock.

Els valldoreixencs Espart, tercers classificats en l'última edició del concurs musical Sona 9, versionen 'Res semblant a res'. Es tracta de la cançó que obre el disc 'Set', de 1996, el novè de la trajectòria de Sau.

De la seva banda, La Puerta de los Sueños participen del tribut versionant un dels temes més coneguts de Sau, 'El tren de mitjanit'. La versió original forma part del doble disc 'El més gran dels pecadors', de 1991, el quart del grup que formaven Pep Sala i Carles Sabater.

Altres grups que participen al tribut de Sau que publicarà la revista Enderrock són Rosa Luxemburg, Miquel Abras, Bikimel i Projecte Bu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.