Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal


  • Comparteix:

Noa presentarà 'Genes and jeans'

Noa presentarà 'Genes and jeans'

Rosario, Los Chicos del Coro i Noa actuaran durant el primer quadrimestre de la nova temporada del Teatre-Auditori. Víctor Manuel, Maria Schneider, el Black Heritage Choir i el grup Macedònia són altres propostes musicals de l'equipament municipal per a aquest període.

La temporada començarà al Teatre-Auditori l'1 d'octubre amb l'actuació de Rosario, que presentarà el seu darrer disc, 'Parte de mí', en el qual recopila les cançons més significatives de la seva trajectòria.

Una setmana més tard, l'equipament municipal acollirà l'actuació de Los Chicos del Coro, un grup de 30 veus infantils del cor infantil de l'escola Sant Marc de Lió. Coneguts per interpretar la banda sonora de la pel·lícula 'Els nois del cor', la formació francesa actuarà a la nostra ciutat en companyia del Cor Infantil de Sant Cugat.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, en companyia dels flautistes Patrícia de No i Vincent Lucas, arribarà el 20 de novembre al Teatre-Auditori. En el concert, l'orquestra i els solistes interpretaran obres de Beethoven, Brahms i Doppler.

Dos dies més tard, el 22 de novembre, Maria Schneider i la Big Band de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) ompliran de jazz la ciutat. Reconeguda per públic i crítica, Schneider està considerada la número 1 del jazz en composició orquestral.

Dins el marc d'activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Noa presentarà 'Genes and Jeans' a l'equipament municipal el 26 de novembre. En aquest treball, la cantant israeliana resumeix les seves experiències vitals i artístiques en un total de 17 cançons.

La música tornarà al Teatre-Auditori el 13 de desembre amb l'actuació del grup Macedònia. El conjunt presentarà al públic infantil el seu nou treball, 'Et toca a tu'.

El 19 de desembre serà el torn d'un concert de gospel a càrrec del Black Heritage Choir, que presentarà el treball 'The sound of Gospel'.

Aquesta temporada tampoc no hi faltarà el clàssic concert de Nadal. L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat oferirà marxes i polques de la família Strauss el 29 i el 30 de desembre.

L'oferta de concerts acabarà el 22 de gener amb l'actuació de Víctor Manuel. El cantautor asturià presentarà al Teatre-Auditori 'Vivir para cantarlo', un disc on repassa el seus 40 anys de trajectòria musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.