Mine!, semifinalistes del Sona 9


Temes relacionats

Districte STC: Mine! (11/gen/10)

Entrevista i acústic de Mine! (29/des/08)


  • Comparteix:

El grup d'indie rock Mine! és un dels nou semifinalistes del concurs musical Sona 9. La banda on toca el baix el santcugatenc Oriol Romaní buscarà passar a la final en l'eliminatòria que tindrà lloc el proper 17 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic.

Mine! es trobarà amb els grups Hewel i LaSentina en la semifinal, que se celebrarà el proper 17 de setembre a partir de les nou del vespre al Mercat de Música Viva de Vic. Només una de les tres formacions obtindrà un lloc per a la gran final, que tindrà lloc l'u de novembre.

Mine! presenta una novetat important en el concert, l'actuació del santcugatenc Pol Barbé al baix, en substitució d'Oriol Romaní, que no podrà tocar per lesió.

El guitarrista i cantant de Mine!, Albert Rams, explica com afronta el grup la semifinal del Sona 9.

Albert Rams

El fet que sigui un concurs no ens afecta gaire. L'afrontem com un concert normal, i la diferència més important serà el canvi de baixista.


Sis bandes més, repartides en dues eliminatòries, busquen també un lloc a la fase final del concurs. D'una banda hi ha Estúpida Erikah, Fred i Son i la cantautora Paula Sendim, que van actuar el passat 29 d'agost al Festival Acústica de Figueres.

D'altra banda, Minimal, Samitier i L'abominable Gallina Nauseabunda competiran a la tercera semifinal, que tindrà lloc el 26 de setembre, a dos quarts de set de la tarda, a les Festes de la Mercè de Barcelona.

Per a Mine!, el concurs musical Sona 9 ha estat un impuls per a seguir treballant, entre altres coses, en un EP que veurà la llum aquest mes de setembre. Ho explica Albert Rams.

Albert Rams

Ens ha motivat molt a continuar fent coses, i això ha portat a decidir gravar un EP que publicarem la setmana que ve o l'altra.


L'EP el formaran sis cançons. Dues són resultat de proves que demana el concurs Sona 9, que consisteixen a musicar un poema i traduir al català una cançó en anglès. Les altres quatre peces que apareixeran al treball estan compostes una per cada membre del grup.

A banda de la participació al concurs Sona 9 i l'EP que ha de veure la llum aquest mes de setembre, els components de Mine! estan centrats en els preparatius del seu segon disc. La novetat més important que presenta respecte al seu disc de debut, 'Villa Antonieta', és que totes les lletres de les noves cançons seran en català. Les tasques de gravació ja estan finalitzades, i el disc veurà la llum l'any 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.