Els Mine! s'endinsen a la 'Selva de Mar'


Temes relacionats

Presència de músics santcugatencs al Mercat de Música Viva de Vic (17/set/09)

Mine!, semifinalistes del Sona 9 (16/set/09)

Descobreix a Mine! (12/oct/08)


  • Comparteix:

Mine!

Mine!

El nou Ep de Mine!, 'Selva de Mar', ja es pot escoltar al seu myspace. El treball està format per una composició de cada membre del grup, una versió de David Bowie i un poema musicat. A més, el grup ha passat a la quarta i penúltima fase del concurs musical Sona 9.

Mine!, grup on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, ha accedit a la quarta fase del concurs Sona 9, on arriben cinc formacions que es disputen tres llocs de la fase final. Els grups que competiran amb Mine! són Minimal, Samitier, Estúpida Erikah i Fred i Son. Dues són les tasques a fer per arribar a la final. Es tracta d'una actuació en format acústic als estudis d'iCat FM i de l'enregistrament d'un tema en un estudi professional i amb l'assessorament d'un productor.

Precisament dues de les cançons del nou EP de Mine! són el resultat de les proves que demana el Sona 9 a la fase que el grup acaba de superar, la semifinal. Els grups han de musicar un poema i traduir al català una cançó cantada originalment en un altre idioma.

Els resultats en el cas de Mine! són 'La ràdio de Mart', versió de 'Life on Mars?' de David Bowie, i el poema musicat en una cançó anomenada 'Kasparov'. A aquests dos temes s'hi afegeixen quatre peces més, compostes una per cada membre del grup, per a completar el tracklist de 'Selva de Mar'.

A banda de la participació al concurs Sona 9 i del llançament de l'EP, que ja es pot escoltar al myspace del grup i que d'aquí a poc temps es podrà descarregar gratuïtament, els components de Mine! estan centrats en els preparatius del seu segon disc. La novetat més important que presenta respecte al disc de debut, 'Villa Antonieta', és que totes les lletres de les noves cançons seran en català. Amb les tasques de gravació ja finalitzades, es preveu que el disc vegi la llum l'any 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.