Els Mine! a la final del Sona 9


  • Comparteix:

Mine!

Mine!

El santcugatenc Oriol Romaní i la resta de components de Mine! han estat un dels tres grups seleccionats que es disputaran el proper 10 de novembre la final del Sona 9 a la Sala Bikini. Mira el reportatge dels Mine! a Cugat tv

Després de superar diverses proves, com musicar un poema o traduir al català una cançó cantada originalment en altre idioma, els Mine! han arribat a la final de Sona 9 d'aquest 2009. A la final competiran amb Estúpida Erikah de Terrassa i els barcelonins Minimal.

Ara fa un any altre grup santcugatenc els Espart, aconseguia arribar a la Sala Bikini com un dels tres finalistes. En aquella ocasió el grup de Valldoreix va ser superat pel grup de rap El nota que tornarà a trepitjar l'escenari de la Bikini per presentar el seu primer disc 'Anem a fer-ho fàcil' a la gala d'enguany.

Actualment els Mine! estan presentant un nou EP amb noves cançons anomenat 'Selva de mar' on han inclòs dues de les cançons resultants del seu pas pel certamen organitzat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i ritmes.cat.

La web d'iCat fm ofereix la possibilitat d'aconseguir invitacions per assistir a la gala del proper dimarts a la Sala Bikini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.