Albert Pla estrena avui el Cicle de Cançó d'Autor a Valldoreix


  • Comparteix:

Albert Pla, en concert / Font: www.albertpla.com

Albert Pla, en concert / Font: www.albertpla.com

Albert Pla donarà el tret de sortida avui a la primera edició del Cicle de Cançó d'Autor de Valldoreix amb l'espectacle 'La Diferencia', títol del seu últim treball. El festival, que se celebrarà a la Nau de Cultura fins el 14 de maig, comptarà també amb la participació dels cantautors Quim Vila, Roger Mas i Marc Parrot.

Tres dies després de posar les entrades a la venda es va penjar el rètol de localitats exhaurides pel concert d'Albert Pla d'aquest divendres, que combina música i teatralitat per explicar històries marcant 'La Diferencia'. Una guitarra i un joc de llums són els elements que utilitza el cantautor sabadallenc durant l'espectacle que, segons la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, 'promet molt'. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

És d'un estil que no es pot qualificar, val molt la pena, promet molt.


El 19 de març, Quim Vila serà el segon protagonista del cicle amb les seves històries musicals 'políticament incorrectes', precedint a Roger Mas, el 16 d'abril, que posarà el toc poètic al festival. El punt final d'aquesta primera edició el posarà el 14 de maig el cantautor i productor Marc Parrot, conegut per la seva estada al grup 'El Chaval de la Peca' i pel programa que dinamitzava a TV3, 'Casal Rock'.

Les entrades per les tres últimes actuacions del cicle tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.