Egon Soda, compromesos amb l'educació dels joves a l'Àfrica


Temes relacionats

Districte STC: Egon Soda ( 5/mar/10)

Districte STC: Egon Soda ( 5/mar/10)

Egon Soda col·labora al disc d'homenatge a Umpah-pah (27/nov/09)


  • Comparteix:

Cartell del concert benèfic

Cartell del concert benèfic

El grup de rock Egon Soda, on toca el guitarrista santcugatenc Ferran Pontón, actua aquest dimarts en un concert benèfic a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Els beneficis es destinaran a finançar 'Pikin players', un documental que analitza l'arribada a Europa de joves africans que somien ser futbolistes professionals.

L'actuació d'aquest dimarts començarà a les nou del vespre, i comptarà amb Egon Soda com a grup principal, i amb les col·laboracions dels cantants Santi Balmes, de Love of Lesbian, Enric Montefusco, d'Standstill, i Zahara.

Després d'aquest concert, Egon Soda farà una aturada, causada per la immersió del seu baixista i cantant, Ricky Falkner, en la promoció del nou àlbum del seu altre projecte, Standstill. Després d'aquesta etapa, Egon Soda planegen entrar a estudi a gravar el seu segon disc de cara a l'estiu.

L'entrada al concert de la Sala Luz de Gas té un preu de 10 euros en la venta anticipada, i 12 a taquilla. Els beneficis es destinaran al projecte 'Pikin players', un documental que exposa les irregularitats en l'arribada de joves africans al futbol europeu. La producció denuncia que en molts casos, els joves futbolistes abandonen prematurament els estudis i arriben a països com França, Bèlgica, Espanya i Portugal sense cap garantia d'acabar jugant professionalment, i molts d'ells acaben sense feina ni recursos i en situació irregular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.