Feliu Ventura canta per felicitar els 5 anys de vida del Terra Dolça


  • Comparteix:

Feliu Ventura cantant al Terra Dolça

Feliu Ventura cantant al Terra Dolça

El cantautor de Xàtiva Feliu Ventura ha ajudat el Terra Dolça a bufar les espelmes dels seus cinc anys amb un concert, com ja va fer en el 1r i 3r aniversari de l'espai cultural i gastronòmic. L'actuació, que ha combinat la música i la poesia, ha comptat amb una cinquantena d'assistents, que han agraït el format íntim del muntatge. Els actes de celebració finalitzaran el cap de setmana vinent amb una festa que combinarà la música, la dansa i el teatre a la plaça Sant Pere.

Feliu Ventura ha valorat la tasca que porta a terme el Terra Dolça.

Feliu Ventura

Vinc aquí com a reconeixement d'aquestes sales que promouen la música en directe. El Terra Dolça és alguna cosa més que un lloc.










El promotor de l'espai, Guim Pros, explica els projectes que tenen previst iniciar de cara al proper curs.

Guim Pros

A nivell gastronòmic volem fer menjar ecològic. En l'àmbit cultural volem potenciar la música amb un parell de concerts al mes i el teatre.








Aquest dilluns segueixen els actes de celebració del 5è aniversari amb una xerrada a l'espai cultural. 'L'agroecologia contra l'agronegoci' és el títol d'aquesta ponència que exposarà Clara Nicholls. El cap de setmana vinent es farà una festa final amb l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat, activitats infantils, teatre i un sopar a la fresca amenitzat per un concert de rumba amb els grups Rumb al Bar i Tabaloko.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.