Arriba la Nit Jove amb cinc concerts a la Festa Major de La Floresta


  • Comparteix:

Els barcelonins Kayo Malayo en una actuació en directe

Els barcelonins Kayo Malayo en una actuació en directe

Els santcugatencs Zikuta, Pepe Nada i Raúl Pulido, els barcelonins Kayo Malayo i la DJ A todo color passaran aquesta nit per l'escenari de les pistes de Can Llobet. La Nit Jove de la Festa Major de la Floresta ve marcada per la varietat d'estils i la gran presència de la música santcugatenca.

La nit començarà amb formacions de la ciutat. Els Zikuta seran els primers en pujar a l'escenari de les Pistes de Can Llobet. Aquesta banda de punk-metal arriba a la ciutat després d'haver girat molt amb el seu primer disc, 'Arrels'. Continuarà amb la nit musical el cantant i guitarrista santcugatenc Pepe Nada, amb el seu 'rockajón', estil personal influenciat pel blues i el rockabilly i amb importants dosis d'humor.

Raül Pulido, cantant santcugatenc de pop reconegut a nivell estatal, que ha compartit escenari amb artistes de la talla d'Antonio Orozco, protagonitzarà la tercera cita musical de la Nit Jove de La Floresta.

Per últim, després de tres actuacions amb segell local arribarà el torn dels barcelonins Kayo Malayo, que faran ballar els florestans amb l'ska-rock que els caracteritza. La nit, que s'allargarà fins les quatre de la matinada, acabarà amb la intervenció d'A todo color DJ, habitual de la sala Mundo Caníbal de Cerdanyola i que portarà com a sorpresa un artista convidat de reconeixement nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.