Uns 3.000 santcugatencs s'il·lusionen amb l'estrena catalana d''El llac dels cignes'


  • Comparteix:

Corella només va actuar en la primera sessió

Corella només va actuar en la primera sessió

Entrades exhaurides i ovacions del públic a l'estrena nacional d''El llac dels cignes' aquest cap de setmana. La companyia de dansa liderada per Ángel Corella ha atret unes 3.000 persones a Sant Cugat de divendres a diumenge. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, el coreògraf Corella mantindrà l'equipament municipal com a referència per desenvolupar-hi possibles futurs espectacles. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Un cap de setmana memorable per a la cultura santcugatenca gràcies a 'El llac dels cignes'. El ballet d'Ángel Corella ha donat vida a les partitures de Tchaikovsky després de 20 anys sense que una companyia espanyola l'escenifiqués. L'espectacle ha sumat també els sons en directe de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i ha comptat amb la pinzellada audiovisual de la Fura dels Baus.

Les dimensions de l'aposta, a més, es dilaten tenint en compte que l'espectacle és una coproducció del Teatre-Auditori i que l'escenografia, que equival a 4.000 metres quadrats, s'ha engendrat durant tres mesos a la ciutat. El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, confia que el coreògraf Ángel Corella mantindrà el Teatre-Auditori com a referència per al desenvolupament d'altres creacions.

Pep Tugues

La propera producció ideada per Ángel Corella es posarà en comú amb nosaltres. És el que hem parlat, encara que tot es molt efímer i pot canviar.


La resposta del públic a l'espectacle, el més car de la temporada, ha estat contundent. Uns 3.000 espectadors han deixat sense entrades les tres sessions i han passat per l'assaig obert, a més d'omplir d'aplaudiments cada baixada del teló. L'alcalde, Lluís Recoder, creu que s'ha aconseguit l'objectiu d'apropar la dansa a un públic més ampli.

Lluís Recoder

És un públic familiar, també jove. La dansa d'aquesta qualitat és quelcom que no té edat.



Després de passar per Valladolid i Oviedo, el ballet exhibirà la creació a Nova York i Mèxic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.