Joan Chamorro i el santcugatenc Artur Regada, protagonistes avui del cicle 'Una hora de jazz'


Temes relacionats

Félix Ramos Quartet obre el cicle 'Una hora de jazz' ( 7/oct/10)

El cicle 'Una hora de Jazz' entra aquesta temporada en la programació del Teatre-Auditori ( 1/set/10)


  • Comparteix:

Artur Regada i Joan Chamorro, en directe

Artur Regada i Joan Chamorro, en directe

Escolta l'entrevista a Artur Regada, contrabaixista santcugatenc que actua aquesta nit al Cafè Auditori. El cicle 'Una hora de jazz', organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat, presenta el concert del Joan Chamorro i Artur Regada Quartet, on Regada toca amb el saxofonista Joan Chamorro, el pianista Ignasi Terraza i el bateria Esteve Pi.

ESCOLTA-HO

Després de la visita de Fèlix Ramos el passat 7 d'octubre, avui el Cafè Auditori acull l'actuació de quatre músics amb moltíssima trajectòria. Regada, Chamorro, Terraza i Pi són noms destacats en el panorama jazzístic barceloní i català, tant en l'àmbit de la interpretació com en el de la docència.

Regada, que actualment és professor de contrabaix a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, ha tocat en formacions de jazz tant importants com La Vella Dixieland i Tandoori Lenoir. I de la seva banda, Joan Chamorro ha col·laborat amb músics de jazz de gran renom, com Tete Montoliu, Gary Smulyan o Bebo Valdés. Pel que fa a la seva tasca docent, destaca la direcció de la Sant Andreu Jazzband, la big band més jove d'Europa.

Pel que fa al concert d'aquesta nit, el quartet oferirà als assistents un repertori basat en el jazz més clàssic, a l'estil d'artistes com Louis Amstrong, Lester Young, Count Basie o Duke Ellington. L'actuació començarà a les nou del vespre al Cafè Auditori.

La propera i última cita del cicle 'Una hora de jazz' tindrà lloc el proper dia 2 de desembre. La protagonista en aquesta ocasió serà la cantant santcugatenca Anna Luna, que vindrà acompanyada per la seva banda habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.