Els Amics de les Arts conviden els seus amics al Teatre-Auditori en concert únic i irrepetible


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts han exhaurit les entrades

Els Amics de les Arts han exhaurit les entrades

Els Amics de les Arts han aconseguit oferir un espectacle únic i irrepetible al Teatre-Auditori. Acompanyats de sis músics amics, com Lluís Gavaldà d'Els Pets, Anna Roig i Carles Sanjosé, el conjunt català de moda ha repassat alguns dels seus temes més coneguts. Tot i així, el quartet de Barcelona també s'ha atrevit a tocar una cançó d'Els Pets' i una de Sanjosex. El públic, fidel al grup, ha ovacionat la proposta en acabar el concert. Mira l'espectacle a Cugat tv

Els cantants Lluís Gavaldà, Anna Roig, Carles Sanjosé, Ceck Freixes, Judith Neddermann i l'Orchestra Fireluce han estat els amics d'Els Amics de les Arts dalt l'escenari del Teatre-Auditori. Junts han interpretat temes com 'Deja-vu', 'Per mars i muntanyes'. 'Armengol' i 'Reykjavik'. A més, el quartet català també ha sorprès el públic interpretant la cançó d''Agost' d'Els Pets, amb Lluís Gavaldà, i el tema 'Futur incert' de Sanjosex, amb el cantant Carles Sanjosé.

Un dels component d'Els Amics de les Arts, Eduard Costa, ha explicat a Cugat.cat que el concert ha arribat en un moment molt especial per al grup.

Eduard Costa

El concert és únic i a més arriba en un moment bonic, a les portes del nostre final de gira.




El públic, que en molts moments ha participat en el concert, ha sortit així de satisfet de l'espectacle.


Públic

M'ha agradat més del que pensava. / El millor de tot és l'energia positiva que transmeten. / Un gran encert els artistes convidats. / El final ha estat espectacular.







El concert ha acabat amb Els Amics de les Arts i tots els artistes convidats cantant el tema 'Jean-Luc'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.