El Teatre-Auditori s'obre a nous públics fora de Sant Cugat amb una forta aposta pel musical


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha presentat aquest dilluns la seva programació, amb el musical com un dels plats forts de la nova temporada. Segons el director de l'equipament municipal, Pep Tugues, la nova estratègia passarà ara per ampliar el nombre de funcions d'alguns espectacles, creant 'mini temporades'. Mostra d'això són les 16 representacions de 'Mamma Mia'. L'equipament municipal, però, manté la seva aposta pel 'risc controlat' i, rescata el teatre de proximitat, amb quatre obres que traslladaran el públic dalt de l'escenari.

El Teatre-Auditori ha reunit aquest dilluns, en roda de premsa, alguns dels artistes que passaran al llarg de la temporada per l'equipament municipal. Amb una clara aposta pel gènere musical, la direcció busca també multiplicar el nombre de funcions en alguns dels seus espectacles.

Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, l'estratègia seguida en la programació d'aquesta temporada pretèn fer el salt a nous públics fora de la ciutat.

Pep Tugues

Equipaments com el nostre necessiten nous públics. Hem d'anar més enllà.


Amb un èxit aclaparador aquest Nadal, el musical 'Geronimo Stilton' també visitarà la nostra ciutat en dues funcions el 13 de març. 'Nit de Sant Joan' i 'The Black Rider' són els altres musicals esperats. Si la temporada passada la dansa omplia la graella de la programació amb el ballet de Corella com a plat destacat, ara és el torn del reconegut Béjart Ballet de Lausanne, amb escenografia realitzada al taller de l'equipament municipal. Precisament serà la dansa l'encarregada d'obrir el teló aquest divendres amb 'Autorretrato' de María Pagés.

Pel que fa al teatre de text, els espectadors tindran l'oportunitat de canviar les butaques de platea per les de dalt de l'escenari amb quatre obres: 'El silenci és or', 'Coses que dèiem avui', 'Primer amor' i el 'Mag Selvin'. Les obres de gran format també seran protagonistes. I és que els èxits de la temporada passada a la cartellera de Barcelona també passaran per la nostra ciutat com ara 'Gata sobre teulada de zinc calenta' i 'El mètode Grönholm'.

Els de casa, però, també hi estan presents. Mostra d'això és l'obra 'Desclassificats', amb la santcugatenca Emma Vilarasau i, 'Okupa' del grup de teatre social Femarec. Així ho ha recordat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Tenim una proposta donada per entitats consagrades a la ciutat.

Els concerts també són protagonistes. Beth, Jorge Drexler, Dyango i Diego el Cigala pujaran dalt l'escenari per fer ballar el públic. Tot plegat, en una programació que tancarà les seves portes el 27 de maig amb 'El Barber de Sevilla', de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.