Un quintet de vent protagonitza el concert de música de cambra d'aquest dissabte


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Pere Sansó, Vicent Salvador, Josep Casadellà, Marc Moragues i  Alejandro Villanueva

D'esquerra a dreta, Pere Sansó, Vicent Salvador, Josep Casadellà, Marc Moragues i Alejandro Villanueva

Joventuts Musicals torna a portar música de cambra aquest dissabte a l'Aula Magna de l'escola municipal de música. Aquest cop el protagonista és el Quintet Frontela, una agrupació de vent formada per flauta, oboè, fagot, trompa i clarinet. Escolta l'entrevista a Pere Sansó, flautista del grup.

ESCOLTA-HO

El Quintet Frontela va néixer en una assignatura de música de cambra a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Però després de tres anys de trajectòria i d'haver estat guardonats en diferents certàmens de música clàssica, el Quintet Frontela es consolida com una prometedora agrupació jove de música de cambra.

Pere Sansó a la flauta, Vicent Salvador a l'oboè, Josep Casadellà amb el fagot, Marc Moragues a la trompa i Alejandro Villanueva amb el clarinet són els protagonistes. Aquesta tarda porten a Sant Cugat un programa molt variat i amè. Obres de Ligeti, Beethoven, Taffanel o Salvador Brotons sonaran a l'Aula Magna. Així ho ha explicat el flautista Pere Sansó.


Pere Sansó

El programa és bastant entretingut. Comença amb l'obertura Coreolada de Beethoven, després toquem un quintet de Taffanel. A la segona part farem 'Essentiae Vitae', que és original de Salvador Brotons, i acabarem amb Ligeti.



L'actuació tindrà lloc a l'Aula Magna de l'escola municipal de música a partir de les sis de la tarda, i l'entrada té un preu de vuit euros en la venta anticipada i 10 a taquilla. El concert, emmarcat dins la gira catalana detet, serà enregistrat per Catalunya Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.