Obertes les inscripcions al 'VIIIè Curs Internacional de Cant Sant Cugat'


  • Comparteix:

Concert de cloenda de l'anterior 'Curs Internacional de Cant Sant Cugat'

Concert de cloenda de l'anterior 'Curs Internacional de Cant Sant Cugat'

Ja s'ha obert el termini d'inscripcions per al 'VIIIè Curs Internacional de Cant Sant Cugat'. El curs, que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol, inclou enguany la participació com a màster a Carme Bustamante al costat de Francesca Roig.

El curs organitzat per Camerata Sant Cugat arriba enguany a la seva 8a edició. I per celebrar-ho, l'organització inclou diverses novetats. Una d'elles és la participació al curs de Carme Bustamante i Francesca Roig. L'altra és la interpretació escènica de la gran obra 'Cosí fan tutte', de Mozart.

Com cada any, el curs engloba una sèrie d'activitats obertes al públic, a banda de les classes als participants del curs. Dues conferències amb el Dr. Pedro Clarós i Marcel Gorgori són el centre d'aquestes activitats. Però l'acte estrella serà un cop més el concert de cloenda, que tindrà lloc com és tradició al Claustre del Monestir. Durant aquest acte tindrà lloc l'entrega del premi Camerata Sant Cugat 2011 i de les beques de la fundació Jaume Aragall, Amics de l'òpera de Sabadell i la Fundació Clarós. Com també és habitual, l'audició comptarà amb la participació del guanyador del premi Jaume Aragall de l'edició anterior, que en aquest cas és el baríton Carles Daza.

El curs, a banda dels màsters Carme Bustamante i Francesca Roig, enguany compta amb la participació de Rosa Maria Conesa, Anna Ollet i Xavier Baulies com a professors de cant. Lluís Parera, Nica Gimeno i Guillem Declòs completen l'equip de professorat. El curs està dirigit per Xavier Baulies i coordinat per Lluïsa Lucas.

Malgrat l'obra de treball i aprofundiment proposada per l'organització és 'Cosí fan tutte' de Mozart, no és una obra obligada, sinó de referència. Està previst, doncs, acceptar muntatges d'escenes d'altres obres, però les propostes s'hauran d'explicitar al full d'inscripció.

El preu del curs és de 420 euros per a alumnes actius i de 95 per a alumnes oients, tot i que l'organització ofereix un 50 % de descompte als oients que tinguin carnet de cantaire de la FCEC, CJC o Europa Cantat. La part docent i les conferències del curs tindran lloc a les instal·lacions de l'escola municipal de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.