Raúl Pulido protagonitza aquesta nit una nova cita del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Raúl Pulido

Raúl Pulido

El cantant i guitarrista santcugatenc Raúl Pulido presenta aquesta nit la seva proposta basada en la fusió de flamenc i altres estils com el rock i el pop. L'actuació tindrà lloc al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit i anirà precedida pel concert del grup Siete Colinas, que experimenta amb el pop, el jazz i la música tradicional turca. Mira l'actuació en acústic de Raúl Pulido

Raúl Pulido presenta aquesta nit amb la seva banda, la majoria de la qual també és santcugatenca, alguns dels nous temes del seu futur disc. El casal de Mira-sol acollirà l'actuació del cantant de pop aflamencat en el marc del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat. Pulido ha explicat a Cugat.cat en què consistirà el concert.

Raúl Pulido

En el directe que fem toquem les deu cançons dels nostres dos discos, versions, i tres o quatre temes més que avançarem, dels nous.










Abans, però, tindrà lloc l'actuació dels teloners Siete Colinas. El conjunt on toca el saxofonista santcugatenc Dani Martin experimenta amb estils com el pop i el jazz amb tocs de música tradicional turca, origen de tres dels membres de la formació. La diversitat cultural dels seus components és un factor més alhora de definir la seva música. Dani Martin ha comentat a Cugat.cat les expectatives que tenen amb el 'Mou-te'.

Dani Martin

Pensava que no hi havia tants participants al 'Mou-te', i el fet de ser teloner del Raúl Pulido com a mínim ens garanteix que vindrà molta gent.










El concert tindrà lloc al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit i l'entrada és gratuïta. El 'Mou-te' es tancarà el proper 10 de juny el trio santcugatenc Blue Velvet, telonejat per Bremen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.