10 formacions de jazz actuaran simultàniament per amenitzar la Nit de L'Art


  • Comparteix:

Imma Gomes, una de les artistes que actuaran a la Nit de L'Art

Imma Gomes, una de les artistes que actuaran a la Nit de L'Art

Una desena de places i carrers del centre de Sant Cugat acolliran aquest dissabte concerts de jazz per posar música a la Nit de L'Art. Les 10 formacions, quatre amb components santcugatencs, oferiran dos passis, un a les nou del vespre i el segon a les onze de la nit.

El guitarrista terrasenc Roc Calvet oferirà el seu repertori de jazz al carrer de la Creu. Al carrer Santiago Rusiñol l'estil predominant serà el flamenc, amb l'actuació del guitarrista santcugatenc Rocha.

La plaça d'Octavià serà l'únic emplaçament que acollirà actuacions de dos formacions diferents, d'una banda el saxofonista Pol Prats Vidal i de l'altra l'Imma Gomes Duo, un duet de guitarra i veu femenina que interpretarà peces de bossa nova.

A la Casa de Cultura tindrà lloc l'actuació del Marc Pons Duo, duet liderat pel guitarrista florestà Marc Pons. I el Gilberto Duo, amb una formació de guitarra i saxo, actuarà a la plaça de l'Om.

Al carrer Balmes actuarà una formació de jazz de caire més modern i experimental, el Joan Mas Duo, format per un contrabaixista i un saxofonista. El Joaquín Duo, amb formació de contrabaix i guitarra, actuarà al carrer Sant Jordi.

El grup santcugatenc 3no+, format per un contrabaixista, un guitarrista i un trompetista, interpretarà un repertori de jazz, swing i bossanova a la plaça Magí Bartralot. Per últim, els també santcugatencs Jubany Duo, un duet de guitarres liderat per Guillem Jubany, oferirà peces de jazz amb algunes pinzellades pop al carrer Anselm Clavé.

Els concerts els organitza l'entitat musical santcugatenca Jazzenviu, i s'emmarquen en la Nit de L'Art, que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.